COMUNICAT INFORMATIV!

Î.S. „Fabrica de Sticlă din Chișinău” vă comunică următoarele:

1. În urma examinării în cadrul procedurii de atribuire cu privire la – achiziționarea serviciilor bancare din 25.10.2021 se anulează, nici un Operator Economic nu a depus oferta pentru participare la concurs.

2. În urma examinării în cadrul procedurii de atribuire cu privire la – achiziționarea a setului utilaj electronic (EMHART 59-26617) prin procedura de achiziție COP nr. COP 34/LP-2021 se anulează, nici un Operator Economic nu a depus oferta pentru participare la concurs.

3. În urma examinării în cadrul procedurii de atribuire cu privire la – achiziționarea valvelor pneumatice prin procedura de achiziție COP nr. COP 35/LP-2021 se anulează, nici un Operator Economic nu a depus oferta pentru participare la concurs.

4. În urma examinării în cadrul procedurii de atribuire cu privire la – achiziționarea prin procedura licitația deschisă a lucrărilor de reparație a acoperișului în stare de avariere la modulele nr.1 și nr.2 și achiziționarea lucrărilor de schimbare a acoperișului din ardezie pe profil zincat cu sistema de grila, se anulează, nici un Operator Economic nu a depus oferta pentru participare la concurs.

Tel: +373 22 47-39-26
office@glass.md
sales@glass.md