Anunț cu privire la selectarea candidaților și desfășurarea etapei a doua a concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al Î.S. “Fabrica de Sticlă din Chișinău” – Proba interviului

În conformitate cu prevederile pct. 15 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al Î.S. “Fabrica de Sticlă din Chișinău”, aprobat prin Ordinul Agenției Proprietății Publice nr. 436 din 16.11.2020, Comisia de selectare a candidaturii la funcția de administrator al Î.S. ”Fabrica de Sticlă din Chișinău” informează următoarele:

  1. În rezultatul evaluării CV-urilor, pentru etapa a doua a concursului au fost admiși pentru susținerea interviului următorii candidații:
  • – Candidatul nr. 2;
  • – Candidatul nr. 3.
  1. Desfășurarea interviului va avea loc la data de 20 ianuarie 2021, ora 16:00, pe adresa mun. Chișinău, Strada Transnistria 20.

Întru respectarea Hotărârii nr. 35 din 27 noiembrie 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, candidații sunt rugați să poarte, în mod obligatoriu, mască la intrarea în sediul Î.S. “Fabrica de Sticlă din Chișinău”.

Tel: +373 22 47-39-26
office@glass.md
sales@glass.md