Glass Machinery Plants & Accessories, revista europeană a lumei Sticlarilor, care a publicat un articol despre Fabrica de Sticlă din Chișinău

Salutare dragi prieteni!
Bucuria pe care vrem să o împărtășim cu DVS astăzi e că, recent o revistă europeană a lumei Sticlarilor a publicat un articol despre Fabrica De Sticla Chisinau.

Este de onoare pentru noi că o așa revistă importantă își manifestă interesul față de fabrica noastră și ne dă noi speranțe într-un viitor mai bun și într-un portofoliu de clienți mai larg.

Sigur trebuie să menționăm cu recunoștință că acest lucru se datorează echipei Administrative în frunte cu Simion Grișciuc dar și a colegului nostru, Doctor în Științe Pavel Cosovschi care și-a adus aportul plenar la crearea acestui articol.

Suntem siguri că putem mai mult, putem mai bine dar acest lucru ne va reuși dacă menținem colectivul Fabricii, unit și consolida asemeni unei familii!!!

Doritorii de a vizualiza revista în totalmente pot accesa site-ul pe acest link: https://www.glassonline.com/magazine/glass-machinery-plants-&-accessories-no-1-2020/?fbclid=IwAR0sd14Tp9S1sBEnuzVH8poKBVWA-Wel2iWo_oOnM3g_A31DlvrC_NW_rW0

Tel: +373 22 47-39-26
office@glass.md
sales@glass.md